Свинско с грах и сухи чушки

23/01/2017
"Селска вкусотия, която ще надушите отдалеч "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо691
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета, сложете го в тенджера, налейте олио и го гответе под капак за 15-20 минути, като разбърквате от време на време.

Нарежете морковите на пръчици, лука на полумесеци, чесъна на дребно. След като месото е почти готово добавете морковите и кромида, чесъна, налейте малко вода и гответе 10 минути.

След това добавете печените зеленчуци, червен пипер, сол, чер пипер, дафиновия лист, оставете за 5 минути, добавете граха и налейте около 1 литър вода.

Натрошете чушките на едри парчета и ги добавете при ястието, оставете за 10 мин. да ври и свалете от котлона, поръсете с пресен магданоз.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Елена Стефанова Йорданова
Много вкусно звучи!Благодаря за рецептата!
0
0