Кускус с лимон

25/01/2017
Станислава Армянова
отСтанислава АрмяноваИноватор34934363
"Имаме свежа идея за обяд "
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции2
  • Преглеждания общо585
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В 500 мл вода се сваряват нарязаните на кубчета зеленчуци и ябълката. След това бульонът се прецежда и се кипва отново.

Прибавя се кускусът, като се вари 10 мин. След като омекне, се прибавят сиренето, маслото, захарта и лимоновият сок.

Разбърква се добре, изчаква се леко изстине и е готово.

Прецедените зеленчуци от бульона могат да се пасират и да се предложат като обедно меню с добавен 1/2 твърдо сварен жълтък.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар