Пържена царевица

Diana HristovaDiana Hristova
Новак
12
18
10
25/01/2017
"Топла салата с царевица и пикантна нотка джинджифил - разбира се, че ще я опитате!"
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 430
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се зехтина и в него се запържва изцедената царевица.

Прибавят се джинджифилът, лютата чушка и смачканият чесън.

Сипва се соевият сос и се прибавя магданозът.

Ястието се запържва за около 2-3 минути и се поднася веднага след махането от котлона.

Кръгла дъска от масивно дърво с метална дръжка ф20
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кръгла дъска от масивно дърво с метална дръжка ф20
5.99 лв.
Виж ››

Истинско произведение на изкуството - страхотна кръгла дъска от масивно дърво с удобна за хващане метална дръжка.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар