Натурален кебап от дивеч

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
232
2k
798
625
25/01/2017
"Ето една вкусна причина да нарамите пушката и да станете ловец "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4 - 5
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 810
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кебап

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на хапки. В тенджера под налягане се слага нарязаното месо, главата лук, предварително обелена и отрязана на две.

Добавят се подправките, дафиновите листа, бахарът и се налива вода колкото да покрие месото. Оставя се да ври на тих огън 45 минути .

След това месото се поставя в дълбока тенджера с нагорещено олио да се запържи от всички страни. Подправя се със сол и черен пипер.

Една-две минути преди да се свали от огъня се добавя щипка чубрица.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар