Натурален кебап от дивеч

Мина ДимитроваМина ДимитроваИноватор232212
25/01/2017
"Ето една вкусна причина да нарамите пушката и да станете ловец "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4 - 5
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 251
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • месо - 1 кг от дива свиня или глиган
  • лук - 1 глава
  • дафинов лист - 2 листа
  • черен пипер
  • бахар
  • сол
  • чубрица
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на хапки. В тенджера под налягане се слага нарязаното месо, главата лук, предварително обелена и отрязана на две.

Добавят се подправките, дафиновите листа, бахарът и се налива вода колкото да покрие месото. Оставя се да ври на тих огън 45 минути .

След това месото се поставя в дълбока тенджера с нагорещено олио да се запържи от всички страни. Подправя се със сол и черен пипер.

Една-две минути преди да се свали от огъня се добавя щипка чубрица.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар