Бабина черга

Бабина черга
Снимка: Ганка Николова Енчева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Ех, на времето баба какви черги правеше, сега с удоволствие си спомняме за тях, с удоволствие и с чаша бира"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 100 г
  • пилешко филе - 100 г
  • бекон - 100 г
  • чушки - 1 бр. зелена
  • моркови - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • лимони - 1 бр.
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се нарязват на ленти. Овкусява се месото със сол и черен пипер.

Зеленчуците се намазват със зехтин и се поръсват със сол. Вземат се 2 шишчета.

Започваме да нанизваме, като редуваме морков, бекон, пилешко, свинско и чушка.Така, докато запълним шишчета.

Печем мезето на скара до готовност. Сервираме с резен лимон.

Бабината черга е много вкусна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: