Ребърца с подправки

Ж ЖечеваЖ Жечева
Новак
106067111
Ребърца с подправки2 / 2
28/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
130 мин.
Общо
140 мин.
Порции
6
"Сега разбрахте ли откъде идва опияняващият аромат на тези свински ребърца"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 2 кг
  • сол
  • черен пипер
  • чубрица
  • соев сос - 4 с.л.
  • ракия - 2 с.л.
  • олио
  • олио - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички подправки и ракията се смесват - получава се гъста каша, с която се намазват обилно свинските ребра, които са нарязани на порции.

Подреждат се в тава, налива се малко вода /100 мл/, покриват се с фолио и се пекат на 250 градуса час и половина, след това се маха фолиото и печенето продължава до получаването на приятен загар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: