Начин на приготвяне
Приготвяте форма за торта с диаметър 24 см. Рулата се нарязват на тънко внимателно. Редят се най напред по стените на формата, прави.
След това покривате и дъното на формата с тях. В тенджера изсипвате млякото, като отделяте около 200 мл от него.
В купа добавяте пудингите, яйцата, захарта и брашното, разбърквате хубаво. Добавяте отделеното мляко и с тел разбивате до гладкост.
Постепенно прибавете тази смес към горещото мляко на котлона, като разбърквате с тел непрекъснато, докато получите достатъчно гъст крем.
Махате от котлона и добавяте ванилиите. След това, леко поизстинал, кремът се изсипва върху първия ред наредени рула във формата.
Редят се 3 реда нарязани рула с крем между тях. Така оформената торта се поставя в хладилник за няколко часа.
Украсена е с настърган шоколад и шоколадови пръчици, докато не беше още изстинала напълно.
Домашната торта с готови рула е готова.