Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Италианска сватбена супа

Италианска сватбена супа

Италианска сватбена супа2 / 2
29/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
65 мин.
Порции
2
"Предложи ли ви някой такава супа и пръстен, не се колебайте да приемете - за супата става дума"

Необходими Продукти

  • телешка кайма - 115 г
  • яйца - 1 бр.
  • галета - 15 г
  • пармезан - 1 с.л.
  • сушен босилек - 0.5 ч.л.
  • лук на прах - 0.5 ч.л.
  • пилешки бульон - 1
  • спанак - 250 г
  • морков - 0.5
  • дребна паста - орзо - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесват каймата, яйцето, галетата, пармезан, босилек и лука.

Оформят се топчета - 3 см.

Разтваря се бульонът в 500 мл вряща вода.

Добавя се настърганият спанак, моркова и пастата.

Добавят се кюфтенцата. Супата се поднася с едро настърган пармезан.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: