Пържена юфка

29/01/2017
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 179
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Юфката се вари до омекване. Изплаква се.

Месото се режи на тънки ивици и се изпържва с нишестето, което е разтворено. Добавят се и другите продукти. Половината олио се загрява.

Добре изцедената юфка се изсипва в голяма чиния и се разбърква, за да се отделят парченцата. Отгоре се излива горещото олио.

Юфката се изсипва в тиган и се пържи 3 мин, като се разбърква. Сваля се от огъня.

Останалото олио също се загрява. Добавят се предварително запържените продукти и се задушава до готовност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар