Сафрид с червени домати

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
411
927
151
703
1
02/02/2017
"Ако сте начинаещ кулинар и обичате риба, това е точната рецепта за вас "
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 210
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и изчистваме сафрида. След това го нареждаме в плитка тенджера. Отгоре слагаме предварителна обелените и нарязани домати.

Добавяме виното, олиото и лимоновия сок. Подправяме ястието със сол и черен пипер и го слагаме да се вари на тих огън около 60 мин.

Когато ястието е готово, го поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар