Крем Добуш

07/02/2017
"Ето как се прави прословутият крем, който е в основата на невероятната и обожавана от нас торта Добуш "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 806
  • Преглеждания за месеца95
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варим разбитите яйца с пудрата захар и шоколада при непрекъснато бъркане до сгъстяване - най-добре на водна баня.

Отстраняваме от котлона и го оставяме да изстине, като от време на време разбъркваме.

Добавяме маслото и ванилената захар.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар