Есетра, печена в сметана

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
09/02/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 513
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре рибата и я нарязваме на 4 парчета. Овалваме ги в брашно и ги запържваме леко от двете страни.

Отделно запържваме 1 с.л. брашно в 2 с.л. масло и при непрекъснато бъркаме разреждаме със сметаната.

В огнеупорен съд слагаме половината от соса и нареждаме рибата. Отгоре слагаме нарязаните на колелца лук, домати, яйца и гъби.

Добавяме предварително сварените картофи и заливаме с останалата половина от соса.

Поръсваме с настърганото сирене и 2 с.л. масло. Печем в умерена фурна за около 15 мин, след което поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар