Салата с китайско зеле и цвекло

ЗорицаЗорица
Гуру
962
8k
4k
2k
6
08/02/2017
"Универсална салата, която може да се приготвя през всички сезони и да се поднася с всякакви питиета "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 914
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Китайското зеле нарежете на едри лентички или накъсайте. Измитата тиквичка направете на лентички с белачката, ако е по-малка - не я белете предварително.

Маринованото цвекло нарежете на много малки кубчета. Почистения червен лук нарежете на тънки шайби.

Махнете костилките на маслините и ги нарежете на половинки или кръгчета. Доматът нарежете на дребни парчета.

Моркова също оформете на лентички с белачката, а магданоза нарежете на ситно. Смесете всичко в голяма купа, добавете сол на вкус, оцет и зехтин и разбъркайте хубаво.

Сервирайте с добре изстудена ракия.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар