Панирани чушки със сирене и яйца

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
12/02/2017
"Сега разбрахте ли защо слагаме толкова много буркани с чушки за зимата? Защото сме влюбени в тези панирани пълнени чушки "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 688
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако имате домашно консервирани червени печени чушки, тази рецепта ще се получи най-добре с тях. Отцеждате чушките и пълните с натрошено сирене.

Разбивате яйцата като сипете малко брашно до получаване на кашичка за палачинки. Ако обичате черен пипер можете да поръсите малко.

Загрявате олио в тефлонов тиган, всяка чушка потапяте в яйчената смес и пържите до зачервяване.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар