Начин на приготвяне
Котлетите се посоляват се със сол, прясно смлян черен пипер, смачканите скилидки чесън и розмарина.
Нагрява се тиган на умерена температура и се изсипва зехтинът или олиото. В тигана се поставят котлетите и се готвят 1 минута, след което се обръщат от другата страна.
След това поставете месото в тавичка и запечете в предварително загрята фурна. Пекат се до готовност.
Спаначен сос: Измийте спанака и сложете в блендера заедно със скилидката чесън и орехите. Сложете сол на вкус, налейте лимоновия сок, зехтина и разбийте на пюре, което да е по-едро. След това добавете и настъргания кашкавал.
Налейте сметаната в малка тенджерка и изсипете пюрето от блендера варете поне 10 минути до сгъстяване на соса.