Зачулени кюфтенца от кайма и картофи

Даниела РусеваДаниела Русева
Готвач
319
3k
934
1k
1
13/02/2017
"Отсега си знаем, че толкова ще ни харесат, че няма да ги приготвим повече от веднъж "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции15
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо673
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Двата картофа обелете и настържете с ренде на едро. Смесете с каймата, яйцето и подправките и омесете добре.

Тиквичката нарежете на шайби и ги подредете в тава върху хартия за печене, която е поръсена със зехтин.

Направете от каймата топче, поставете и оформете в сладоледена лъжица и така върху всяко кръгче тиквичка сложете по кюфте.

Зачулете ги с бекон, като с наметало. Около тях сложете резени праз лук. Печете в загрята фурна на 180-200 градуса за половин час.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар