Бисквитената торта на Тереза Маринова

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k
16k
3k
10k
18
13/02/2017
"Шампионско изпълнение, но ние не сме и очаквали нещо по-малко"
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
32 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо119 875
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена32

Необходими Съставки

  • ябълки - 4 бр. големи
  • канела - на вкус
  • кафява захар - 3 с.л.
  • заквасена сметана - 400 г
  • орехи - 100 г
  • бисквити - 2 пакета Закуска
* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Настържете почистените ябълки, към тях прибавете канелата и половината счукани на по едро орехи.

Отделно смесвате сметаната и захарта, разбивате с миксер до разтопяване на захарта. В правоъгълна форма или тавичка започвате да редите тортата в следния ред:

Ред бисквити, ред ябълкова смес, ред сметана и отново бисквити до завършека на продуктите, като последният слой на тортата да е сметана. Поръсвате с останалите орехи върху сметаната.

Оставяте готвата бисквитена торта на хладно място да отлежи няколко часа и е готова за консумация.

Рейтинг

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Геновева
Геновева
17.01.2019 14:44
Много бързо се получава и много я харесвам.
1
0