Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Печени картофи»Картофки със сирена и кашкавал

Картофки със сирена и кашкавал

ДесиславаДесислава
Новак
12
Картофки със сирена и кашкавал
Снимка: Десислава
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Супер вкусно и супер лесно - направо тичайте за картофки"

Необходими Продукти

  • картофи - 1 кг
  • сирене - 200 г
  • синьо сирене - 200 г
  • пармезан - 200 г
  • кашкавал - 200 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте картофите, обелете ги и ги сварете на слаб огън. Изсипете водата и ги оставете малко да изстинат. Начупете ги на малки парчета и ги наредете в тавичка. Предварително намажете тавичката с масло.

Поръсете картофите с малко сол. След това поръсете със синьото сирене, пармезана, кравето сирене и най-отгоре с кашкавала.

За да бъде по-разнообразно настържете синьото сирене, пармезана и кашкавала. Краве сиренето натрошете на парченца.

Запечете за 10 минутки в слаба фурна.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: