Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Франзели»Пълнена франзела с пастет и крема сирене

Пълнена франзела с пастет и крема сирене

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4121k1621
Пълнена франзела с пастет и крема сирене1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • франзела - 1 бр.
  • прясно мляко - 1 к.ч.
  • пастет - 1 малка кутия
  • крема сирене - 1 бр.
  • масло - 65 г
  • кисели краставички - 2 бр.
  • морков - 1 бр. от туршия
  • черен пипер
  • индийско орехче
  • горчица - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Издълбаваме франзелата. Вътрешната част накисваме в прясното мляко и разбиваме с миксер.

Добавяме пастета, сиренето и маслото и бъркаме до получаване на хомогенна смес.

След това добавяме нарязаните на ситно краставички и морков и подправките.

Разбъркваме всичко много добре и с получената смес напълваме франзелата. Слагаме я в хладилник за 2-3 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: