Начин на приготвяне
Нарежете свинското филе на по-дебели филета. Намажете го със зехтин, овкусете с черен пипер, сол и го оставете докато приготвите гарнитурата.
Почистете фасула и го разрежете на две по дължина. Сложете го да се свари в подсолена вода.
При вече сварения фасул добавете морковите, нарязани на прозрачни ленти. Варете още малко до омекване на морковите.
С решетъчна лъжица извадете зеленчуците върху кухненска хартия и подсушете. Направете 4 снопчета и през средата увийте с бекон. През всеки бекон прокарайте клечка за зъби.
Загрейте грил тиган с няколко капки зехтин. Нарежете чесъна и го сложете в тигана. Щом пусне аромата си го извадете.
Капнете отново зехтин и сложете снопчетата да се запекат от двете страни. Сложете ги в чиния и отстранете клечките.
В същия тиган запечете филетата от двете страни. Сервирайте пържолките с любимото сосче.
Свинското филе с гарнитура от зелен фасул е готово.