Студено предястие с пушена риба и миди

ЗорицаЗорица
Гуру
962
275
3237
6
17/02/2017
"Предястието е чудесен начин да започнете вечерта независимо дали е празник или делник - особено поднесено с точното питие "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо732
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отстранете костите на пушената скумрия и нарежете филето на парчета. В средата на голяма чиния сложете маринованите миди, около тях в кръг наредете парчетата риба, за да се получи нещо като слънце.

Поръсете с копър, черен пипер и зехтин на вкус. Почистения зелен лук, нарежете на кръгчета и поръсете върху мидите.

Предястието е чудесен начин да започнете вечерта независимо дали е празник, или делник. Върви естествено ръка за ръка с охладено питие.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар