Начин на приготвяне
Първо пригответе портокаловите корички, като ги сложете да се изварят в 3 води, като в последната вода се добавя и 3 с.л. захар. След това се оставят да се отцедят много добре.
Натрошете бисквитите. Разбъркайте ги с брашното и с какаото и размийте сместа на каша с 1 и 1/2 ч.ч. студено мляко. Останалото мляко сложете да кипне със захарта в съд на котлона и добавете кашата при непрекъснато бъркане с тел.
Щом кремът се сгъсти, го дръпнете от котлона и добавете портокаловите корички, ванилията и рома. Добре разбъркайте и сипете сместа в подходяща тава или форма.
Сложете за 4-5 часа на студено и обърнете сладкиша без печене в поднос. По желание направете украса от настърган шоколад или глазура по избор.
Коментари
Разлика между готовото ястие и снимките винаги може да има, защото все пак става дума за художествени фотографии.
Не е редно да се слагат снимки на неща които нямат нищо общо с истината.
Вече ще съм доста внимателна с рецептите на : Дебелата Берта
Извинете, но по-горната рецепта с нищо не обещава добър резултат.