Свински мръвки с лук

Свински мръвки с лук3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Няма нужда всяко ястие да е сложно и трудно да приготвяне, важното е да е толкова вкусно, че да ти се прииска да си оближеш пръстите, а това е точно такова"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • лук - 3 глави
  • сол - на вкус
  • олио - 1 с.л.
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва ма малки парченца и се поставят в тава за печене, в която преди това сме намазали дъното с олиото.

След това нарязваме и кромида и го прибавяме към месото.

Посоляваме на вкус и поръсваме с черен пипер на прах.

Слагаме тавата във фурната и печем за 30 минути на 210 градуса.

Свинските мръвки с лук са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: