Панирано месо от петле

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4111k1591k1
Панирано месо от петле1 / 2
20/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Хрупкави пилешки хапки - ето с какво ще гарнираме биричката днес"

Необходими Продукти

  • петел - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • черен пипер
  • за панировката
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 1 ч.ч.
  • галета - 1 ч.ч.
  • олио - 1 ч.ч.
  • сол
  • бира - 1 к.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции и го сваряваме в подсолена вода до готовност.

В дълбока купа смесваме продуктите за панировката до получаването на гъста каша.

Всяка порция от петлето я потапяме в панировката и го изпържваме в сгорещеното олио до златисто. Отгоре поръсваме с черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: