Печен лук

gallia_turgallia_turНовак299
21/02/2017
"Ретро предястие за всички, които си търсят подходяща компания за червеното винце "
Приготвяне5 мин.
Готвене65 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 972
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • лук - 8 глави
  • сол
  • олио
  • вода - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелвате лука.

Нареждате го в тава, като предварително го разрязвате на кръст и там го солите и наливате олио.

Печете на 200 градуса за един час.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Зорица
Зорица
10.03.2017 11:31
И с червен лук става още по-вкусно! Ако са увити във фолио не е необходимо да се добавя вода.
1
0
Зорица
Зорица
10.03.2017 11:21
Стават по-вкусни ако се увият в алуминиево фолио и се сложи масло или зехтин и подправки. Накрая може да ги отвиете от фолиото, за да получат приятен "загар". Поздрави! :)
1
0