Агнешки шишчета по Софийски

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
21/02/2017
"Това са най-вкусните агнешки шишчета, които сме опитвали и докато някой не донесе други по-вкусни, ще държим на мнението си "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо703
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета като за шишчета, поръсваме ги със сол, черен пипер и чубрица и ги оставяме да престоят за 1 нощ в хладилник.

След това ги слагаме в тенджера и ги заливаме с водата и прясното мляко и кипваме за 5-6 мин.

След като изстине нанизваме парчетата на шишчета и ги печем на скара, като от време на време ги поливаме с разтопено масло.

Между парчетата месо може да нанижем парчета лук, домати и чушка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар