Начин на приготвяне
Нарязваме лука на ситно и го запържваме в сгорещено олио. Когато е готов го прехвърляме в дълбока тенджера.
След това нарязваме чушките, морковите и гъбите и ги добавяме към лука. Сипва се вода и се оставя да къкри докато зеленчуците се задушат. Малко преди да се махнат от котлона се добавя сол и чубрица.
През това време разбиваме яйцата и панираме рибата. Панировката е само с брашно и яйце. Рибата се панира хубаво до готовност.
Когато всичко това е готово, нареждаме панираната риба в тава. Изсипваме задушените зеленчуци и ги разпределяме върху цялата риба. Най-накрая изсипваме и доматите от буркан. Това се пече докато водата от доматите изври. Невероятно вкусна рецепта!