Говеждо с яйца и шунка

23/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40914111
Приготвяне30 мин.
Готвене200 мин.
Общо230 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо25
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме месото много добре и от двете страни. Посоляваме го и го поръсваме с чубрица и черен пипер.

Върху него слагаме изпържените в маслото парчета шунка и яйцата. Завиваме го на руло, завързваме го хубаво и го слагаме в тавичка.

Отгоре го облепваме със сланината, нарязана на тънки ленти и добавяме водата и виното. Печем в умерена фурна около 3 часа, като от време на време го поливаме със соса от печенето.

През това време смесваме всички продукти за соса. Когато извадим месото го заливаме със соса.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар