Пълнени домати с извара

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
365
2k
605
721
2
25/02/2017
"Ароматно топло предястие си търси студено бяло вино за свежа компания и развлечения "
Приготвяне10 мин.
Готвене9 мин.
Общо19 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 707
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пълнени Домати

Начин на приготвяне

Отстраняват се дръжките на доматите. От страната, противоположна на дръжката, се отрязва капаче. Доматите се издълбават и посоляват отвътре.

Лукът се нарязва на ситно и се смесва с изварата. С тази смес се пълнят доматите и се захлупват с изрязаното капаче. Нареждат се в стъклен огнеупорен съд.

Извадената вътрешност от доматите се смесва с доматеното пюре и се пасира с миксер до получаване на еднородна смес.

Подправя се със сол и черен пипер и се сипва в съда с доматите. Пече се 8-9 минути при 70% мощност на микровълновата.

Стойка за тигани
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стойка за тигани
12.46 лв.
Виж ››

Всяка домакиня, която не обича хаоса в кухнята, трябва да има стойка за тигани. Удобна и практична - тя може да побере до 4 тигана с различна големина. Стойката за тигани не позволява образуването на ръжда по съдовете. Предлага се в бял цвят и е абсолютно иновативен продукт.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар