Заешко месо с ориз и грах

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
26/02/2017
"Няма да е специално или впечатляващо, но ще е толкова вкусно, че задължително ще си поискате още една порция "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 031
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на порции и слагате да се пържи, добавяте лука, нарязан на по едро.

Като се запържат сипвате червения пипер, граха и водата. Оставяте да къкри, по късно сипвате и доматеното пюре и подправките.

Когато месото се свари добавяте измития ориз и варите, като бъркате от време на време.

Накрая поръсвате от майораната и ако е необходимо още от другите подправки и сол.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-9%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар