Заешко месо с ориз и грах

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1484140215175
26/02/2017
"Няма да е специално или впечатляващо, но ще е толкова вкусно, че задължително ще си поискате още една порция "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо807
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на порции и слагате да се пържи, добавяте лука, нарязан на по едро.

Като се запържат сипвате червения пипер, граха и водата. Оставяте да къкри, по късно сипвате и доматеното пюре и подправките.

Когато месото се свари добавяте измития ориз и варите, като бъркате от време на време.

Накрая поръсвате от майораната и ако е необходимо още от другите подправки и сол.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар