Котлети от акула в панировка от белтък

Даниела РусеваДаниела РусеваГотвач31978781
28/02/2017
"Изтънчен аромат и гарантиран вкус - перфектното ястие за специалните поводи "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 415
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поръсете котлетите със сол, черен пипер и пресован чесън, напръскайте с лимонов сок и оставете да престоят около 30-40 мин.

Разбийте белтъците на пяна с щипка сол. Отцедете котлетите, оваляйте ги в брашно, а после потопете в разбития белтък.

Изпържете котлетите в сгорещено олио, като периодично обръщайте от двете страни, докато се зачервят.

Гарнитурата може да бъде такава, каквато на вас ви допада.

Тук е шарена – настърган морков с червено зеле, рози от сварен картоф, малко картофено пюре и рози от червено цвекло.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар