Салата от печен лук

Янка ГорановаЯнка Горанова
Готвач
178
563
251
331
3
28/02/2017
"Вкусно и непретенциозно по селски - салата от печен лук, която е и отлична гарнитура към всякакви ястия "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 003
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се измива и без да се бели, го слагаме в загрята фурна на 200 градуса, да се изпече.

Оставяме да се охлади и тогава вече го белим и режем на филийки.

Приготвяме дресинг с олиото, оцета, солта и черния пипер и заливаме изпечения лук.

Магданозът се реже на много ситно и с него поръсваме салатата. Можем да украсим с маслини.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар