Пиян хляб

Елена СтойчовскаЕлена СтойчовскаПомощник Готвач18719911
28/02/2017
"Хубавото на този хляб е, че става много бързо и което е най-важното - няма месене "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо701
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа пресяваме брашното. Добавяме бакпулвера, захарта, солта, ситно нарязания босилек. Подправяме с черен пипер. Разбъркваме, за да се смесят добре съставките.

Малко по малко сипваме бирата, разбъркваме до пълно хомогенизиране на сместа.

Намазняваме тавата, в която ще печем хляба. Слагаме тестото, поръсваме с малко сол и черен пипер и печем 40-50 минути на 180 градуса.

* А за забързаните, начинаещите, а защо не и за мързеливите домакини, е идеален.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар