Друсан кебап по селски

Невена Блажева ИвановаНевена Блажева Иванова
Помощник Готвач
2012k7302k1
Друсан кебап по селски
Снимка: Невена Блажева Иванова
2 / 5
28/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Извади ли баба свинската плешка да прави кебап - тичайте за бира - много ще ви трябва"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг от плешка
  • лук - 2 големи глави
  • чушки - 1 зелена + 1 червена
  • червен пипер - 1 с.л.
  • олио - 3 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • люти чушки - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета. В дълбок тиган с похлупак сложете месото да се задушава с олиото, като периодично раздрусвате тигана.

След като остане месото на мазнина довавете лука, нарязан на полумесеци. Прибавете и запържете с червения пипер кебапа, раздрусайте още няколко пъти. Солта прибавете накрая.

Пресните чушки нарежете на колелца и прибавете към кебапа без да пържите. Подправете с черния пипер.

Поднесете с едросмляна домашна лютеница и люта чушка. Да ви вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: