Начин на приготвяне
Измиваме и нарязваме месото на средно големи парчета. Слагаме го да се свари за около 20 мин.
Изваждаме го и в тиган слагаме маслото и запържваме месото на слаб огън за около 10-15 мин, като бъркаме да не загори.
След това към него прибавяте и лука, нарязан на по едро, и пържим още 5-6 мин.
Зелената чушка нарязваме на ситно и ако случайно доматите от консервата са по едри, ги пуснете в блендера за много малко, но не да станат на пюре.
Прибавяме ги към месото, намаляваме котлона и покриваме с капак. Оставете да се готви около 25 мин.
След това добавяме чесънът, който минаваме през преса, и всички подправки.
Покрийте с капак и оставете още 10 мин.
Сервирате веднага, докато е топло.