Каша от кокоше месо

03/03/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40914111
"Вкусна селска каша - тайната е в тлъстата домашна кокошка и рецептата на баба "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо476
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме месото заедно с предварително нарязаните зеленчуци и малко сол.

Когато е готово, го изваждаме в друга тенджера, а зеленчуците и бульона прецеждаме.

Сварените зеленчуци ги пасираме и ги прибавяме към месото.

Разтопяваме маслото и в него запържваме брашното. След това добавяме бульона, за да се сгъсти като каша, и прибавяме месото и зеленчуците.

Овкусяваме кашата с черен пипер, чубрица и ако трябва - сол на вкус. Варим на тих огън около 15-20 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар