Пълнени палачинки с колбас

05/03/2017
"Солените палачинки са супер - хапваш и не можеш да им се наситиш "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 595
  • Преглеждания за месеца82
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата със захарта, след което и всичко останало се добавя. Разбиваме много добре, за да не се получат топчета.

Слага се тиган за палачинки или тефлонов и се сипва от сместа, като обръщаме при готовност от едната страна на другата.

Приготвяне на плънката. В тиган поставяме нарязан на ситно лук и го запържваме в малко олио.

Щом се запържи лукът, се прибавя каймата и се пържи, като се натрошава с дървена лъжица, докато изври течността на каймата и остане на мазнина. След това поставяме гъбите и накрая прибавяме и подправките.

Разбъркваме добре и оставяме за малко да поври.

Всяка палачинка се намазва с част от плънката и се завива на руло.

Нареждат се една до друга в огнеупорен съд на един или 2 реда - зависи от големината на съда.

Пекат се в загрята на 200 градуса фурна.

Когато са почти готови, вадим и настъргваме кашкавал.

Държим, докато се поразтопи самият кашкавал.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар