Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Наденица с праз и гъбено-сметанов сос

Наденица с праз и гъбено-сметанов сос

редакция:
ИвайлоИвайло
Новак
15
Наденица с праз и гъбено-сметанов сос
Снимка: Monika Ivanova
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
1
"Точно в целта - бързо, лесно и много вкусно, както го обичат мъжете."

Необходими Продукти

  • сметана - 200 мл
  • наденица - 250 - 300 г
  • гъби - 100 глава
  • сол
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържват се наденицата и гъбите в загрят тиган с мазнина.

Когато станат почти готови, добавяме сметаната.

След като поври известно време, тя се сгъстява, добавяме сол и черен пипер и разбъркваме добре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: