Пилешка каша

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
09/04/2012
"Семпло и непретенциозно ястие, което с малко въображение може да се превърне в истинско кулинарно изкушение!"
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо118 744
  • Преглеждания за месеца907
  • Преглеждания за седмицата494
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете бялото пилешко месо, оставете го да поизстине и го направете на малки късчета с ръце.

В по-голям и дълбок тиган загрейте 50 мл олио и запържете брашното.

При непрекъснато бъркане добавете топличкото прясно мляко и пилешки бульон, който може да замените и с вода.

Прибавете късчетата пилешко и всички подправки на вкус.

Бъркайте непрекъснато на котлона за 10-тина минути, докато се получи гъста каша.

Щом е готово снемете и поднесете с накълцан магданоз.

Рейтинг

5 11
4 5
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#232121
Кашата стана много вкусна.Добавих към млякото и чаена чаша вода. И чубрица за вкус.
1
2
асп
асп
06.06.2012 16:15
мн е вкусно
2
0