Начин на приготвяне
Разбийте белтъците със захарта, добавете кокосовите стърготини и разбъркайте хубаво.
Прибавете пресятото с бакпулвера брашно и бъркайте, докато сместа се хомогенизира.
Сипете сместа в застлана с хартия за печене тавичка и сложете да се изпече в загряна на 180 градуса фурна.
Пече се до бледо розово. Готовия сладкиш оставете да се охлади и леко го сиропирайте с прясно мляко.
За крема разбивайте мекото масло с миксер и при непрекъснато биене добавяйте кондензираното мляко.
След това по същия начин добавете разтопения и поохладен шоколад, а накрая объркайте с кокосовите стърготини.
Намажете домашния сладкиш Рафаело с крема и сложете в хладилника за няколко часа преди да поднесете.
Коментари
Няма нищо общо с картинката.
Една седмица го държах в хладилника и накрая го хвърлих.
Може ли да се използва нещо друго вместо него ?