Пъстра салата с лимец

Borislava DimitrovaBorislava Dimitrova
Помощник Готвач
142
383
252
242
1
10/03/2017
"Уникална свежест и страхотен пролетен вкус във всяка една хапка от тази салата "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 600
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аз озонирам всички зеленчуци преди да ги поднеса на масата. Така ще се отстранят всички пестициди.

Измиваме марулята и я накъсваме. Лимеца накисваме от предната вечер. Измит добре го сваряваме на бавен огън и оставяме след това под капак да попие достатъчно вода. За салата го слагаме директно сварен - 3-4 лъжици.

Авокадото е хубаво да е меко. Махаме костилката и го режем на кубчета. Репичките нарязваме на ситно. Сушените домати също. Лукът може и да се претрие.

Овкусяваме накрая преди поднасяне със зехтин, сол и оцет.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар