Телешка пържола на тиган
Beef Steak in a PanTeleća šnicla u tiganju

Телешка пържола на тиган

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k12k
Телешка пържола на тиган1 / 2
23/10/2007
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
1
"Нашето предложение за обяд!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начуканата пържола се запържва леко от едната страна. Посолява се.

Другата страна, предварително посолена и панирана в брашно, се пържи до зачервяване. Маха се пържолата от тигана.

В мазнината се слага останалото брашно, което се пържи, докато потъмнее. Гаси се с вино. Като се поизпари, се прибавят вода и сол и се вари.

Получения сос се поднася под пържолата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
59
42
32
20
10
Дай твоята оценка: