Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свинска пържола на тиган с горски гъби и картофки

Свинска пържола на тиган с горски гъби и картофки

Sophie ZidarovaSophie Zidarova
Новак
119721
Свинска пържола на тиган с горски гъби и картофки
Снимка: Sophie Zidarova
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Приемаме всякакви покани за обяд или вечеря, които започват със свинска пържола с нещо вкусно"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 2 - 4 свинско контрафиле
  • печурки - 200 г или манатарки
  • картофи - 3 - 4 средно - големи
  • зехтин
  • горчица
  • сос маги
  • мащерка
  • черен пипер
  • джинджифил
  • чесън
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Това е една много лесна, бърза и вкусна рецепта за вкусна вечеря или обяд.

Измивате месото и овкусявате с мащерка, сладка горчица, сос Маги, черен пипер, джинджифил, чесън.

Взимате грил тигана, намазвате дъното със зехтин, мятате пържолките и въртите до пълното им изпичане от двете страни.

Измивате гъбите и ги нарязвате.

Гъбите слагате отстрани на пържолите в тигана, въртите ги заедно с пържолите до изпичането им в златист цвят.

В добавка към гарнитурата изпържвам няколко картофчета.

Бон Апети!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: