Начин на приготвяне
Правим палачинките, като разбираме с тел. За тортата ще ни трябват 9 бр. палачинки.
Яйцата и солата разбиваме. Добавяме млякото и олиото, разбиваме.
Добавяме поетапно брашното, количеството го преценявате вие, трябва да наподобява боза.
Изпичаме ги в тиган за палачинки.
След като изстинат, сглобяваме солената торта.
Нарязвам печени чушки на ивици, бекона - на дълги тънки парчета, натрошаваме сиренето и нарязваме луканковия салам.
Слагаме първата палачинка, мажем с 3 с.л. руска салата и редим бекон.
Слагаме втората палачинка, мажем с майонеза и редим луканков салам.
Слагаме третата палачинка, мажем с майонеза и редим чушки.
Слагаме четвърта палачинка, мажем с руска салата.
Слагаме пета палачинка, мажем с майонеза и поръсваме със сирене.
Слагаме шеста палачинка, мажем с руска салата и редим бекон.
Слагаме седма палачинка, мажем с майонеза и луканков салам
Слагаме осма палачинка, мажем с руска салата и редим чушки.
Слагаме деветата палачинка, намазваме отгоре и отстрани с майонеза, рендосваме кашкавал, декорираме с маслинка в средата и магданоз.
Оставяме тортата в хладилника за 2 часа. Трябва да е охладена, преди да я сервираме.