Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Яхнии»Постна гъбена яхния

Постна гъбена яхния

Постна гъбена яхния
Снимка: Потребител#183012
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Уникална гъбена яхния, която ще похапвате не само по време на пости"

Необходими Продукти

  • гъби - 300 г
  • лук - 1 глава
  • морков - 1 бр.
  • домати - 400 г белени
  • царевично нишесте
  • олио
  • сол
  • босилек - пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме предварително нарязаните зеленчуци до полуготовност, след което прибавяме доматите и малко вода и оставяме да ври около 30 мин.

Преди да стане яхнията, посоляваме, прибавяме босилека и разбитото нишесте.

Постната гъбена яхния е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: