Свинска джолан чорба

Невена Блажева ИвановаНевена Блажева Иванова
Помощник Готвач
190
2k
693
866
1
19/03/2017
"Три думи, които могат да накарат сърцето на всеки мъж да потрепне - Свинска джолан чорба"
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 727
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата112
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Сварете джоланите и обезкостете.

В подходящата тенджера сложете вода да заври, налейте олио, прибавете наситнения лук, настъргания морков, нарязаната чушка и обезкостеното месо от джолана.

Добавете към чорбата почистения и измит ориз, след като заври оризът, прибавете доматите. В края добавете солта.

Варете чорбата до готовност. Свалете от котлона и направете застройка от жълтъците и брашното.

Подправете със черен пипер и девесил, люти чушлета и напитка, коятода гаси огъня от лютото.

Вкусно да ви е!

Рейтинг

5 8
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламен
Пламен
27.08.2017 19:23
Много вкусна чорбица ма според мен ориза е много НО съм шофьор не готвач
0
0