Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват заедно със захарта на пяна. После се добавят прясното и киселото мляко. Продължава се с разбъркването. Брашното се пресява заедно с бакпулвера, ванилията, содата и се добавят към сместа.
След това се добавя щипка сол и олио. Всичкото се разбърква добре и сместа се разделя на две равни части. Към едната част се добавя какаото. Взема се леко намазнена тава.
По средата се слага един черпак от бялата смес, точно върху него един черпак от какаовата смес. Редуват се бяла и какаова смес, докато се изчерпат.
После се взема един шиш и се почва от средата към краищата да се правят ивици все едно се режат парчета.
После по всяко парче се правят ивици от краищата към средата. Пече се в загрята фурна на 170 градуса.