Пролетна зелена яхния с телешко сърце

РАГРАГИноватор32813112
26/03/2017
"Пролетта идва със свежи зелении, а ние знаем как да приготвим най-вкусната пролетна яхния "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо639
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото сърце се нарязва на парченца. Тъй като телешките карантии се варят по-трудно е препоръчително да го сварите в тенджера под налягане. По този начин изисква около час, за да се свари.

Лукът се нарязва на ситно и се запържва. Почистен, измит и нарязан се добавя и спанакът и задушаваме при лука за кратко.

Доматите се нарязват на малки кубчета или се настъргват. Добавяме заедно с подправките и изчакваме да изврат.

Прибавяме сърцето с част от бульона и чукваме яйцата, без да бъркаме, за да се пошират. След 5 минути ястието е готово за сервиране и консумация.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар