Шницели с овесени ядки и салам

Паулина СтояноваПаулина СтояноваПомощник Готвач1827122
30/03/2017
"Едни по-различни шницели, които заслужават вниманието ви - хапнете и споделете с приятели!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо238
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лука го рендосваме на ситно ренде. Гъбите и салама ги нарязваме на много ситно.

Слагаме каймата в тавичка, добавяме всички подправки и продукти. Замесваме я. Овесените ядки играят ролята на хляб.

След като сме я замесили я оставяме в хладилник за 30 минути.

В тава слагаме хартия за печене и от каймата правим шницелите. Моята мярка е една пълна шепа.

С помощта на вода се оформят шницелите. Подреждат се в тавичката и се слагат да се пекат.

Аз ги сложих в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар