Начин на приготвяне
В купа за месене се слага маргарин, пудра захар и олио. Разбъркват се до разтопяване. После се добавят нишестето заедно със бакпулвера и ванилията. Отново се разбъркват. Брашното се добавя по малко и постепенно. Омесва се меко и незалепващо тесто.
Тестото се разделя на две равни части. Към едната част се добавят 2 с.л. какао и се омесва наново. От всяко тесто се откъсват топки с големина на мандарини, омесват се на дълъг и средно тънък фитил.
Всеки фитил се разрязва на малки парчета колкото лешник. Всяко малко парче се овалва на топче. Комбинират се 4 ягодови и 4 какаови топчета, като се нареждат в кръг през едно.
Притискат се към средата и се слага малко рендосан шоко бонбон.
Дооформят се на топки и се нареждат в тава с незалепващо покритие.
Пекат се в загрята фурна на 180 градуса за 20 минути.